4 מסעדות שאתם חייבים לאכול בהן ברומא

מסעדות ברומא

תוכן עניינים

העיר רומא היא אחד מיעדי התיירות הפופולריים ביותר בעולם. היא רומנטית, היא היסטורית, היא מהממת ועוברים בה למעלה מ-4 מיליון תיירים מדיי שנה.

בטח שמעתם על הקולוסיאום, האמפי תיאטרון ההיסטורי המרהיב של רומא ועל מוזיאוני הוותיקן לחובבי האמנות, על בתי הקפה והרחובות היפים והקסומים, הכנסיות, הפיאצות, הפנתיאון ועוד ועוד שעוד נספר, נמליץ ונכתוב לכם ארוכות בהמשך.

אבל הפעם אנחנו כאן כדי לדבר על אוכל. יותר נכון, אנחנו כאן כדי להמליץ לכם על איפה כדאי לכם לאכול. אז בחרנו 4 מסעדות מעולות שנמצאות ברומא ואתם חייבים לבקר בהן:

לה פרגולה La Pergula

מסעדה חובה עם אווירה מדהימה ואוכל נהדר, אכלנו שם את אחת המנות המדהימות – קרפצ’יו סרטים עם קוויאר. חוץ ממנה יש כמובן עוד מגוון מנות סופר מיוחדות. גם ההגשה מרשימה וברמה גבוהה מאוד.

מסעדה של 3 (!) כוכבי מישלן. היא לא זולה, אבל שווה כל רגע. נמצאת ב-Via Cadolo 101.

פיצריית פנאטוני Pizzera Panattoni

פיצה מקומית מיוחדת ומאוד מאוד טעימה, בעלת בצק דק כמו שכתוב בספר. מלבד פיצות המקום מציע מנות נוספות ופתוח עד מאוחר יחסית. נציין גם את הצוות הנהדר שעובד במקום. הפיצרייה נמצאת ב-Viale di Trastevere 53.

Antico Caffe Greco קפה גרקו

קפה ותיק מאוד וקסום עם שורשים יווניים, מציע קפה ברמה גבוהה וכמה קינוחים כייפים. למקום יש סיפור היסטורי מעניין מאוד ואנחנו ממליצים לכם לקרוא על זה בויקיפדיה להשלמת החוויה. נמצא ב-Via dei Condotti, 86 . פינה קסומה של אושר.

מריגולד Marigold

מסעדת Marigold ממוקמת על ויה מרמורטה, ליד פורטה מג'ורה. את המסעדה פתחה משפחה בשנת 1939 והיא מנוהלת על ידם כבר חמישה דורות.

מדובר במטבח רומי מסורתי הכולל מנות כגון פיצה אלה רומנה, מנות פסטה וספגטי אותנטיות ועוד והיא מושלמת אם אתם חובבי יין כי רשימת היינות שם כוללת למעלה מ-100 סוגים של יינות איטלקיים. מומלץ.

אז בואו נסכם,

רומא נהדרת, לא נגמרת ויש המון מה לראות בה, אבל כשמחפשים מה לאכול, אפשר בקלות ליפול למקומות בינוניים, כי אחרי הכל קל לנו מאוד ללכת אחרי ריחות הפיצה הנהדרים.

לכן אנחנו מקווים שתקחו את ההמלצות שלנו לתשומת ליבכם ואנחנו מבטיחים – לא תתאכזבו.

תכתבו לנו!

עד הפעם הבאה,

תבלו:)

 

הירשמו לניוזלטר שלנו

המקומות הכי שווים - אצלכם במייל

הכירו עוד מקומות

שתפו את המאמר